Lähetä tästä varauspyyntö! 

Online-varaus

Palvelut

 VUOKRAUSINFO

Vuokravarauksen voit tehdä puhelimitse, sähköpostitse, henkilökohtaisesti toimipisteissämme tai lähettämällä varauspyynnön kotisivujemme varausjärjestelmän kautta.  Huomioithan että varausjärjestelmästä ei ole mahdollista tarkastaa autojen saatavuutta. Vahvistamme varauspyynnöt mahdollisimman pian tai otamme tarvittaessa yhteyttä pyynnön lähettäjään. Kiireellisissä tapauksissa tavoitat meidät parhaiten numerosta  010 4233 150!

Tutustuthan myös vuokrausehtoihimme.

Vahvistetut varaukset on noudettavissa toimipisteistämme, joissa henkilökuntamme palvelee teitä. Mikäli olette valinneet toimituksen, tuomme auton valitsemaanne osoitteeseen sopimuksen mukaan. Palautus onnistuu tarvittaessa omatoimisesti myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Toimipisteidemme pihoista löytyy vuokrauksen ajaksi ilmaisia parkkipaikkoja omalle autolle.

Autoa noudettaessa mukana on oltava voimassaoleva ajokortti, sekä maksukortti jolla vuokrahinta maksetaan. Huomioithan että emme vastaanota käteistä rahaa. Tarvittaessa muista maksutavoista (lasku) on sovittava erikseen etukäteen.

Auton luovutuksen yhteydessä tarkistetaan auto ja varmistetaan, että mahdolliset vauriot on merkittynä vuokrasopimukselle.  Henkilökuntamme neuvoo samalla mielellään, mikäli auton hallintalaitteista tai käytöstä herää kysymyksiä. Auto luovutetaan tankki täynnä ja se tulee myös palauttaa täyteen tankattuna. Polttoaine ei siis sisälly vuokrahintaan. Auto tulee palauttaa viimeistään vuokra-ajan päättyessä sovittuun paikkaan. Tarkistathan palautuksen yhteydessä että omat henkilökohtaiset tavarat tulee kerättyä autosta, ja että Autorentin omaisuus (parkkikiekko, lumiharja, mahdolliset nokkakärryt jne.) jää autoon.

Mahdollisissa vahinko- tai ongelmatilanteissa otathan viipymättä yhteyttä puhelimitse numeroon 010 4233 150.

PERINTEISTÄ AUTONVUOKRAUSTA

Kotimainen Autorentti tarjoaa perinteisiä autonvuokrauspalveluita ammattitaidolla, joustavasti ja aina edulliseen hintaan. Kalustomme koostuu laadukkaista ja turvallisista ajoneuvoista.

Vuokra-ajat on sovittavissa joustavasti kahdesta tunnista alkaen useampien kuukausien minileasingiin. Palvelemme sopimuksen mukaan vuoden jokaisena päivänä - joten ota rohkeasti yhteyttä tarpeesi mukaan!

Hintojen tarkistus sekä varauspyynnön lähetys onnistuu helposti varausjärjestelmämme avulla, mutta palvelemme mielellämme myös puhelimitse, sähköpostitse sekä henkilökohtaisesti Hatanpään ja Epilän toimistoillamme!

SIJAISAUTOT

Autorentistä vuokraat myös sijaisauton helposti ja edullisesti huollon tai korjauksen ajaksi, tarvittaessa korjaamolle toimitettuna. 

TOIMITUSPALVELU

Toimipisteidemme lisäksi ajoneuvojen nouto ja/tai palautus onnistuu joustavasti haluamaasi osoitteeseen toimituspalvelumme avulla. Toimituksen hinta esimerkiksi Tampereen rautatieasemalle tai lentokentälle alkaen 15€/suunta. 

MINILEASING

Tarjoamme henkilö-, paketti- ja kuorma-autoja vuokralle joustavasti myös 1-12kk minileasing sopimuksilla. Leasinghinta sisältää kaikki auton tavanomaiset kulut, kuten vakuutukset, huollot ja renkaat. Maksat kuukausihinnan lisäksi vain käyttämäsi polttoaineen.

Kysy tarjousta tarpeesi mukaan!

Suositukset

”Erinomainen hinta-laatusuhde, hyvät aukioloajat ja ystävällinen palvelu! Muuttoauton hakeminen ja palautus onnistui lauantaina. Kätevää sekin, että sain vuokrattua muuttolaatikot ja nokkakärryt samasta paikasta. Kirsikkana kakun päällä vuokrapakun peruutuskamera <3 Lämmin suositus muille muuttajille ja autoa vuokraaville!”

- Eeva, Tampere

"Kalusto on uutta ja toimivaa. palvelu on erinomaista ja ripeää. suosittelen"

- Petteri, Tampere

 "Suosittelen !! Nopea joustava palvelu :)"

-  Tero, Malaga

Soittopyyntö:


Rekisteriseloste

Käytämme Googlen reCAPTCHA varmennusta roskapostien estämiseksi. Lue lisää Googlen Tietosuojasta ja Käyttöehdoista.