Soita tai lähetä tästä
varauspyyntö!

Online-varaus

Palvelut

 PERINTEISTÄ AUTONVUOKRAUSTA

Kotimainen Autorentti tarjoaa perinteisiä autonvuokrauspalveluita ammattitaidolla, joustavasti ja aina edulliseen hintaan. Kalustomme koostuu laadukkaista ja turvallisista ajoneuvoista.

Vuokra-ajat on sovittavissa joustavasti kahdesta tunnista alkaen useampien kuukausien minileasingiin. Palvelemme sopimuksen mukaan vuoden jokaisena päivänä - joten ota rohkeasti yhteyttä tarpeesi mukaan!

Hintojen tarkistus sekä varauspyynnön lähetys onnistuu helposti varausjärjestelmämme avulla, mutta palvelemme mielellämme myös puhelimitse, sähköpostitse sekä henkilökohtaisesti Hatanpään ja Epilän toimistoillamme!

SIJAISAUTOT

Autorentistä vuokraat myös sijaisauton helposti ja edullisesti huollon tai korjauksen ajaksi, tarvittaessa korjaamolle toimitettuna. 

TOIMITUSPALVELU

Toimipisteidemme lisäksi ajoneuvojen nouto ja/tai palautus onnistuu joustavasti haluamaasi osoitteeseen toimituspalvelumme avulla. Toimituksen hinta esimerkiksi Tampereen rautatieasemalle tai lentokentälle alkaen 15€/suunta. 

MINILEASING

Tarjoamme henkilö-, paketti- ja kuorma-autoja vuokralle joustavasti myös 1-12kk minileasing sopimuksilla.

Kysy tarjousta tarpeesi mukaan!

Nyt tarjolla esimerkiksi Hyundai i10 henkilöautoja edullisesti alkaen 519€/kk! Sopimusaika vähintään 3kk. Leasinghinta sisältää kaikki auton tavanomaiset kulut, kuten vakuutukset, huollot ja renkaat. Maksat kuukausihinnan lisäksi vain käyttämäsi polttoaineen.

Suositukset

"Kalusto on uutta ja toimivaa. palvelu on erinomaista ja ripeää. suosittelen"

- Petteri, Tampere

 "Suosittelen !! Nopea joustava palvelu :)"

-  Tero, Malaga

"Hyvä palvelu ja homma toimii"

- Jukka, Tampere

Soittopyyntö: