Soita tai lähetä tästä
varauspyyntö!

Online-varaus

Palvelut

VUOKRAUSINFO

Vuokravarauksen voit tehdä puhelimitse, sähköpostitse, henkilökohtaisesti toimipisteissämme tai lähettämällä varauspyynnön kotisivujemme varausjärjestelmän kautta.  Tutustuthan samalla myös vuokrausehtoihimme.

Vahvistetut varaukset on noudettavissa toimipisteistämme joissa henkilökuntamme palvelee teitä, tai toimitetaan valitsemaanne osoitteeseen sopimuksen mukaan. Palautus onnistuu tarvittaessa omatoimisesti myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Toimipisteidemme pihoista löytyy ilmaisia parkkipaikkoja omalle autolle vuokrauksen ajaksi.

Autoa noudettaessa mukana on oltava voimassaoleva ajokortti, sekä maksukortti jolla vuokrahinta maksetaan. Huomioithan että emme vastaanota käteistä rahaa. Tarvittaessa muista maksutavoista (lasku) on sovittava erikseen etukäteen.

Auton luovutuksen yhteydessä tarkistetaan auto ja varmistetaan, että mahdolliset vauriot on merkittynä vuokrasopimukselle.  Henkilökuntamme neuvoo samalla mielellään, mikäli auton hallintalaitteista tai käytöstä herää kysymyksiä. Auto luovutetaan tankki täynnä ja se tulee myös palauttaa täyteen tankattuna. Polttoaine ei siis sisälly vuokrahintaan. Auto tulee palauttaa viimeistään vuokra-ajan päättyessä sovittuun paikkaan. Tarkistathan palautuksen yhteydessä että omat henkilökohtaiset tavarat tulee kerättyä autosta, ja että Autorentin omaisuus (parkkikiekko, lumiharja, mahdolliset nokkakärryt jne.) jää autoon.

Mahdollisissa vahinko- tai ongelmatilanteissa otathan viipymättä yhteyttä puhelimitse numeroon 010 4233 150.

PERINTEISTÄ AUTONVUOKRAUSTA

Kotimainen Autorentti tarjoaa perinteisiä autonvuokrauspalveluita ammattitaidolla, joustavasti ja aina edulliseen hintaan. Kalustomme koostuu laadukkaista ja turvallisista ajoneuvoista.

Vuokra-ajat on sovittavissa joustavasti kahdesta tunnista alkaen useampien kuukausien minileasingiin. Palvelemme sopimuksen mukaan vuoden jokaisena päivänä - joten ota rohkeasti yhteyttä tarpeesi mukaan!

Hintojen tarkistus sekä varauspyynnön lähetys onnistuu helposti varausjärjestelmämme avulla, mutta palvelemme mielellämme myös puhelimitse, sähköpostitse sekä henkilökohtaisesti Hatanpään ja Epilän toimistoillamme!

SIJAISAUTOT

Autorentistä vuokraat myös sijaisauton helposti ja edullisesti huollon tai korjauksen ajaksi, tarvittaessa korjaamolle toimitettuna. 

TOIMITUSPALVELU

Toimipisteidemme lisäksi ajoneuvojen nouto ja/tai palautus onnistuu joustavasti haluamaasi osoitteeseen toimituspalvelumme avulla. Toimituksen hinta esimerkiksi Tampereen rautatieasemalle tai lentokentälle alkaen 15€/suunta. 

MINILEASING

Tarjoamme henkilö-, paketti- ja kuorma-autoja vuokralle joustavasti myös 1-12kk minileasing sopimuksilla.

Kysy tarjousta tarpeesi mukaan!

Nyt tarjolla esimerkiksi Hyundai i10 henkilöautoja edullisesti alkaen 519€/kk! Sopimusaika vähintään 3kk. Leasinghinta sisältää kaikki auton tavanomaiset kulut, kuten vakuutukset, huollot ja renkaat. Maksat kuukausihinnan lisäksi vain käyttämäsi polttoaineen.

Suositukset

"Avulias ja ystävällinen henkilökunta, kalustoa riittävästi. Hinnat rehellisen hyvät!"

- Jarno, Tampere

"Suosittelen vuokrausta, Pakettiauto oli lähes tulkoon uusi, aukioloaika joustava, asiakaspalvelussa erittäin iloinen ja positiivinen nainen!!! Kaiken muutto stressin keskellä erittäin positiivinen kokemus, KIITOS"

- Sini, Kangasala

 "Suosittelen !! Nopea joustava palvelu :)"

-  Tero, Malaga

Soittopyyntö: