Lähetä tästä varauspyyntö! 

Online-varaus

Tietosuojaseloste


REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE

Tämä on Yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. 
Laadittu 01.05.2018. Viimeisin muutos 04.06.2018. 

Vuokratessasi auton, kysymme henkilötietoja. Henkilötiedoilla tarkoitetaan nimeä, koko henkilötunnusta, ajokorttitietoja, osoitetta, puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta. Näiden tietojen avulla voimme palvella sinua autonvuokrauksessa. Henkilötietojen säilyttämisessä noudatetaan henkilötietolakia. Autorentti ei luovuta kuluttajien henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

1. REKISTERINPITÄJÄ
Autorentti 
Rantaperkiönkatu 1, 33900 Tampere
0104233150
info@autorentti.fi

2. REKISTERISTÄ VASTAAVA YHTEYSHENKILÖ JA TIETOSUOJAVASTAAVA
Laura Seppä
0504655255
laura@autorentti.fi

3. REKISTERIN NIMI
Autorentti autovuokraamon asiakastrekisteri.

4. OIKEUSPERUSTE JA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS 
EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on henkilön suostumus, sopimus jossa rekisteröity on osapuolena tai rekisterinpitäjän oikeutettu etu: asiakassuhde. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on mahdollistaa autovuokrauspalvelu, yhteydenpito asiakkaisiin sekä laskutustietojen säilytys.

5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ 
Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: nimi, henkilötunnus, ajokorttitiedot, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista, laskutustiedot sekä muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot.

6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET 
Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

7. TIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:n tai ETA:n ULKOPUOLELLE
Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.
Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET 
Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. TARKASTUSOIKEUS JA OIKEUS VAATIA TIEDON KORJAAMISTA 
Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. MUUT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄT OIKEUDET 
Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä. Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Suositukset

”Erinomainen hinta-laatusuhde, hyvät aukioloajat ja ystävällinen palvelu! Muuttoauton hakeminen ja palautus onnistui lauantaina. Kätevää sekin, että sain vuokrattua muuttolaatikot ja nokkakärryt samasta paikasta. Kirsikkana kakun päällä vuokrapakun peruutuskamera <3 Lämmin suositus muille muuttajille ja autoa vuokraaville!”

- Eeva, Tampere

"Kalusto on uutta ja toimivaa. palvelu on erinomaista ja ripeää. suosittelen"

- Petteri, Tampere

"Helppo tehdä varaus netin kautta, ja hinta myös kohtuullinen. Palvelu ystävällistä ja autot uusia ja helppokäyttöisiä. Esim. meillä käytössä ollut pakettiauto oli automaattivaihteinen."

- Jussi, Tampere

Soittopyyntö:


Rekisteriseloste

Käytämme Googlen reCAPTCHA varmennusta roskapostien estämiseksi. Lue lisää Googlen Tietosuojasta ja Käyttöehdoista.