Soita tai lähetä tästä
varauspyyntö!

Online-varaus

Henkilöauton vuokraus - Tampere 

Oletko vuokraamassa henkilöautoa Tampereelta? Autorentistä vuokraat auton aina edulliseen hintaan, joustavilla ehdoilla. Meillä ei ole ylimääräisiä palvelukuluja, emmekä veloita erikseen lisäkuljettajista tai nuoresta kuljettajasta.

Meiltä varaat joustavasti sekä lyhyemmät että pidemmät vuokrauspaketit. Laajasta valikoimastamme löydät sekä edullisia pikkuautoja että isompia farmarimalleja.

Kysy lisää tai lähetä varauspyyntö varausjärjestelmän kautta. Autorentti palvelee kun tarvitset luotettavaa autonvuokrauspalvelua Pirkanmaalla!

HENKILÖAUTO A-LUOKKA

Opel Karl tai vastaava.

alk. 49€/vrk (sis. 200km) tai
alk. 59€/vrk (sis. vapaat ajokilometrit)

HENKILÖAUTO B-LUOKKA

Skoda Rapid tai vastaava.

alk. 59€/vrk (sis. 200km) tai
alk. 79€/vrk (sis. vapaat ajokilometrit)

HENKILÖAUTO C-LUOKKA

Skoda Octavia tai vastaava.

alk. 69€/vrk (sis. 200km) tai
alk. 89€/vrk (sis. vapaat ajokilometrit)

Suositukset

”Erinomainen hinta-laatusuhde, hyvät aukioloajat ja ystävällinen palvelu! Muuttoauton hakeminen ja palautus onnistui lauantaina. Kätevää sekin, että sain vuokrattua muuttolaatikot ja nokkakärryt samasta paikasta. Kirsikkana kakun päällä vuokrapakun peruutuskamera <3 Lämmin suositus muille muuttajille ja autoa vuokraaville!”

- Eeva, Tampere

 "Suosittelen !! Nopea joustava palvelu :)"

-  Tero, Malaga

"Erinomainen hinta-laatusuhde, hyvät aukioloajat ja ystävällinen palvelu!
Muuttoauton hakeminen ja palautus onnistui lauantaina. Kätevää sekin, että sain vuokrattua muuttolaatikot ja nokkakärryt samasta paikasta. Kirsikkana kakun päällä vuokrapakun peruutuskamera <3 Lämmin suositus muille muuttajille ja autoa vuokraaville"

- Eeva, Tampere

Soittopyyntö: